Over Dualler CMS

Dualler CMS voorziet in alle functionaliteit die u van een modern Content Management Systeem mag verwachten. Maar Dualler CMS is meer dan dat. Wat Dualler CMS onderscheidt van concurrerende systemen is o.a. de fraaie vormgeving, de gebruiksvriendelijkheid, de vrijheid voor websitedesign, de maatwerkmogelijkheden en niet in het minst de aantrekkelijke prijs!

Wat is eigenlijk een CMS?

Een Content Management Systeem (CMS) of content-beheersysteem is een webapplicatie die het mogelijk maakt om zonder veel technische kennis de inhoud van een website te kunnen aanpassen. Dit is mogelijk door te werken met enerzijds de content (afbeeldingen, teksten, video's) en anderzijds opmaaktemplates. Op de website komen deze bij elkaar in de gewenste vormgeving. Een CMS is vooral handig voor websites waarvan de inhoud regelmatig aangepast moet worden.

Techniek

Voor wie het wil weten: Dualler CMS is gebouwd op Twitter Bootstrap en PHP. Dualler CMS werkt onder elk modern besturingssysteem en op alle gangbare devices. Dualler CMS kan draaien waar en bij wie u maar wilt. Wij adviseren Protagonist voor de hosting, maar we implementeren het Dualler CMS net zo makkelijk bij uw vertrouwde hostingpartner. De server waarop Dualler CMS draait, dient wel te voldoen aan enkele technische specificaties:

  • Apache op Linux
  • PHP 7/MySQL server
  • Juiste PHP configuratie
  • FTP-toegang

Multisite of multi-language

Dualler CMS is geschikt voor multisite- of multi-language-gebruik. Handig dus als u niet met een responsive website werkt, maar met aparte sites voor pc en mobiele devices. Ook handig voor websites met meerdere taalversies. De verschillende websites kunnen dan een volledig andere inhoud hebben, maar de gedeelde Mediabibliotheek zorgt ervoor dat u afbeeldingen en bestanden maar één keer hoeft toe te voegen.

Bewezen technologie & maatwerk

Dualler CMS biedt een optimale combinatie van bewezen technologie en maatwerk. 90% van de websites kunnen vooruit met de standaard modules van het Dualler CMS. Maar de koppeling van de standaardmodules is maatwerk. Dit is cruciaal om maximale vrijheid aan ontwerpers te kunnen bieden. Wij willen dat Dualler CMS in dienst staat van de website en vinden het belangrijk dat het design en de huisstijl gegarandeerd blijft. Daar zorgen we voor!

We hebben het al eerder gemeld, maar omdat veel van onze klanten het zo belangrijk vinden stippen we het nogmaals aan. Dualler CMS kan volledig white label worden geleverd. Daarmee is het ook uitstekend geschikt voor reclamebureaus, ontwerpers, webdesigners en andere intermediairs om aan hun eindklanten aan te bieden. Uiteraard respecteren wij te allen tijde uw relatie met de eindklant.

Geen verrassingen achteraf

Met Dualler CMS weet u vooraf exact waar u aan toe bent. U betaalt een eenmalig bedrag voor alle gewenste modules en de implementatie. Er worden geen licentiekosten of vaste kosten per maand voor onderhoud, upgrades of beheer berekend. Onderhoud wordt op verzoek uitgevoerd op basis van nacalculatie. Natuurlijk is maatwerk mogelijk op basis van een heldere offerte vooraf.

Wilt u meer weten over Dualler CMS?

Wilt u meer weten over Dualler CMS? Wilt u een offerte aanvragen voor een specifiek project? Neem gerust even contact met ons op. Ook al heeft u nog geen design gereed, wij kunnen al snel een globale prijsindicatie geven doordat we een transparante berekening hanteren.

Contact opnemen